Kristen Stewart: Bafta Rising Star.

Som ni redan vet, fått Kristen Stewart en kandidat till den Orange British Academy Film "Rising Star Award, och, för vinnaren bestämmas, fans av kandidaterna lämna sina röster för sina respektive val.

Naturligtvis, Kristen Stewart's fans - åtminstone de som befinner sig i en lämplig geografisk plats att rösta - har röstar bort, hoppas att hjälpa skådespelerskan vinna priset.

Som ett resultat, förutspår en nyligen Variety artikel som Kristen Stewart är skyldig att vinna priset. Publikationen baserar sin prognos på hennes engagemang i Twilight Saga.

Variety föreslår att en trend har utvecklats under de senaste åren där vinnaren är alltid en ledande rösterna medlem i en populär film från det året.

Tidigare, vann James McAvoy efter "Lejonet, Häxan och lejonet" Eva Green efter "Casino Royale" och Shia LaBeouf efter "Transformers". Förra året, Noel Clarke's fanbase från "Adulthood" och tv-serien "Doctor Who" falska högre Hollywood profil Michael Cera.

Medan Stewarts senaste film katalog är inte enbart Twilight (vad med The Runaways, Welcome To The Rileys, det gula näsduken och även Adventureland), Variety pekar på sagan som källan till de flesta av hennes väljare.

[Källa]

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0